vrijdag 10 januari 2014

Wat houd jou vast?

 photo 478_zps40884e02.jpg

Je wilt zo graag je eigen ding doen. Je wilt zo graag datgene doen waar jij gelukkig van wordt. Je wilt zo graag, maar iets houd je tegen. Vrienden, familie, partner, kinderen, ouders, collega’s, jouw beperkende overtuigingen?

Je kunt jezelf niet ontplooien als iets jou vasthoudt. De hamvraag is: waarom zou je je laten vasthouden? Het is jouw leven. Het zijn jouw beslissingen.

Kan je iets niet doen vanwege de kinderen? Ik ken een stel die de hele wereld zijn over gereisd omdat dat een droom van ze was. De kinderen gingen gewoon mee inclusief studieschema.

Voor alles is een oplossing te bedenken. Ga op onderzoek uit. Maar het allerbelangrijkste is: laat je niet aan de grond houden door een steen die door wie dan ook vastgeketend wordt. Zij kunnen hem wel vastbinden, maar jij hebt ten allen tijde de sleutel om deze steen los te maken, wat het gaat om jouw leven. En daarvan heb jij alle sleutels!

3 opmerkingen:

  1. mogge Diana
    heerlijk om vrij te zijn van allerhande zaken die je vast zouden kunnen binden
    fladderen als een vlinder van bloem naar bloem
    geniet de dag

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Diana
    Nu ik zie de kleinkinderen niet als steentjes maar die houden me wel hier....zou niet zonder ze kunnen een paar maanden dus blijven we waar we zijn. Eens hadden we de droom om in griekenland een huisje te bemachtigen en daar de helft van het jaar zeker doorbrengen...niet dus haha
    Och we blijven dromen maar dan wel hier in de buurt van onze 5 kleinkinderen. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar een wil is, is een weg...... probleem is die weg te vinden..zeker als er iets is wat je vast(tegen)houdt

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter