dinsdag 31 juli 2012

Meditatie


Meditatie voor het aantrekken
van klanten voor je werk of project.

Trek jezelf terug op een plaats waar je niet gestoord wordt. Ga rustig zitten en denk eens aan een mooie plek waar je ooit geweest ben en waar je je heel vrij en rustig voelde. Stel je voor hoe het eruit ziet. Hoe het ruikt.

Let op je ademhaling. Die gaat steeds dieper en dieper. Bij elke uitademing laat je zorgen en stress wegstromen. Adem goed in en uit. Doe dit 10 keer.

Denk aan de mensen die jij wilt aantrekken. Met welke mensen wil jij te maken hebben? Welke kwaliteiten bezitten deze mensen? Wat zijn hun dromen? Hoe kun je hen daarbij helpen? Welke gevoelens komen er bij je op als je hen helpt hun dromen te verwezenlijken? Hoe zal je relatie tot hen zijn?

Visualiseer een situatie waarin je je voorstelt hoe je met deze mensen omgaat en waarin je je heel fijn voelt. Zie het voor je.

Ter hoogte van je hart bevindt zich een krachtbron. Je kan je die voorstellen als een trechtervormige spiraal. Stel je voor dat je middels deze spiraal, die uit je hart steeds verder en wijder gaat, een oproep doet aan alle zielen die door jouw werk geholpen kunnen worden. Vertel hen telepatisch hoe je een bijdrage zult leveren aan hun leven en wat je hun te bieden hebt. Richt je op het helpen en dienen van mensen. Laat elke noodzaak los en vertrouw erop dat wie baat heeft bij jouw werk via je spiraal wordt aangetrokken en naar je toe komt, dit voor het hoogste goed van alle betrokken partijen.

Bedank de mensen bij voorbaat voor de gelegenheid die ze je bieden om hen te dienen. Laat meer energie door je spiraal naar buiten. Steeds wijder, stel je voor dat hij de hele stad beslaat, het hele land, of de hele wereld. Stel je voor dat de mensen die zich met je verbinden zijn als lampjes die aangaan. Zie honderden, duizende lampjes om je heen aangaan. Hoe voelt dat? Voel hun energie. Hun blijdschap.

Kom geleidelijk weer in het Hier en Nu en rek je lekker uit. Let de komende dagen op of je inzichten hebt over deze mensen en op welke manier je je met hen in verbinding kunt stellen.

Vertrouw er maar op dat alle verdere details worden afgehandeld. Alles is volmaakt geregeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter