zaterdag 7 juli 2012

Mitakuye Oyasin


Ieder ding of levend wezen die in deze wereld bestaat, zijn het de bomen, de bloemen, de vogels, het gras, de rotsen, het zand van de Aarde, en de mensen, heeft zijn unieke manier van bestaan - zijn essentie en zijn spirit maken het tot wat het is. Dit is wat er bedoeld wordt met verbondenheid.

Larry P. Aitken

Wetenschappers beginnen zich eindelijk te realiseren, datgene de Elders al duizenden jaren hebben onderwezen, namelijk dat alles met elkaar in verbinding staat. Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is het zo dat wat je doet met dat ene ding, het effect heeft op alles. Als je een deel van de Aarde vergiftigd, zal het gif uiteindelijk een effect hebben op alles.

Als je een plant vergiftigd, zullen de vogels deze plant eten, wat ervoor zorgt dat de vogels vergiftigd worden. De vogels worden gegeten door de mensen wat ervoor zorgt dat de mensen vergiftigd worden.

We moeten leren om in harmonie te leven met de Aarde. We moeten leren om de juiste dingen te denken. Iedere goede gedachte wordt gevoelt door alles, wat er voor zorgt dat alles en iedereen gelukkig wordt.

Maker, laat mijn gedachte bestaan uit goede gedachten.
Mitakuye Oyasin (We are all related)